Δημιουργώ

Οι ευκαιρίες που προσφέρει η εφαρμογή της καινοτομίας στην ελληνική οικονομία, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικές. Στη PHAOS Κοιν.Σ.Επ. γινόμαστε συχνά μάρτυρες εξαιρετικά καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών που βρίσκονται σε στάδιο εκκόλαψης και “βγαίνουν” σταδιακά στην αγορά και οι οποίες έχουν τις προϋποθέσεις να λειτουργήσουν ως θετικά πρότυπα και για άλλους startuppers που αναζητούν τη δική τους ευκαιρία.

Η Καλαμάτα δεν πάσχει από έλλειμμα φρέσκων ιδεών. Με σημείο αναφοράς τον πολυχώρο επιχειρηματικότητας και πολιτισμού HOUSE by PHAOS εργαζόμαστε με μεθοδικά για την ανάπτυξη του τοπικού οικοσυστήματος καινοτομίας, νέας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας της Καλαμάτας.

Η PHAOS Κοιν.Σ.Επ. προσφέρει στοχευμένες υπηρεσίες σε ομάδες startups που επιθυμούν   ταχεία ανάπτυξη:

  • Όμορφα διακοσμημένους και λειτουργικούς χώρους γραφείων και συναντήσεων για να στεγάσουν την ομάδα τους στα πρώτα της βήματα με χαμηλό κόστος, προσβάσιμους σε Α.με.Α
  • Καθοδήγηση από έμπειρους μέντορες για να διαμορφώσουν την επιχειρηματική τους ιδέα (νομική, χρηματοοικονομική και λογιστική υποστήριξη), να την εμπλουτίσουν (branding, story telling, PR – Communication) και να την αναπτύξουν (funding)
  • Κύκλους εκκόλαψης και επιτάχυνσης σε συνεργασία με δομές καινοτομίας ή φορείς από την Ελλάδα
  • Κύκλους και σεμινάρια επιμόρφωσης σε στοχευμένους θεματικούς άξονες
  • Υποστήριξη για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς και συνέδρια καινοτομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Δικτύωση μέσα από εγχώριες και διεθνείς πρωτοβουλίες, (όπως το EYE, garagErasmus, Enterprise Europe,κ.α.) για ανεύρεση συνεργασιών και ταλέντων.
Έλα στα Γραφεία μας

Σφακτηριας 18,
241 33 Καλαμάτα

Επικοινώνησε με την Phaos ΚΟΙΝΣΕΠ

Phone: +2721094000
Email: phaosorg@gmail.com

Ωρες Επισκεψης

Δευτέρα - Παρασκευή: 9 ΠΜ - 9 ΜΜ
Σάββατο: 9 ΠΜ - 3:30 ΜΜ
Κυριακή: Κλειστά :)